Livrare & Retur

LIVRARE

SC MALVERA.RO SRL livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediul firmelor de curierat rapid: DPD, Sameday, Cargus sau GLS. Termenul de livrare este cuprins intre 24h si 5 zile lucratoare, majoritatea produselor se expediaza in 24 h de la efectuarea comenzii. Ne rezervam dreptul de a efectua confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor.

Transportul produselor este 20 ron, indiferent de localitatea unde se livreaza coletul. Pentru comenzi mai mari de 250 ron, transportul este gratuit.

 

RETUR

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

- In cazul in care doriti returnarea/schimbul unui produs, se va completa in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor formularul de retur. Pe acesta se va mentiona intentia dvs: primirea contravalorii in bani a produselor returnate sau schimbul cu un alt produs. 

Etapele sunt:

  1. Completarea formularului de retur mentionat mai sus.

   2.Returul  produsului achizitonat se poate face numai prin curier, puteti face comanda la orice firma de curierat rapid din Romania. Plata returului revine Exclusiv in sarcina cumparatorului. Adresa de retur a produsului este Sibiu, Str Corneliu Diaconovici nr 6, jud Sibiu, tel 0734437383. 

   3. In cazul in care se doreste returnarea banilor, ulterior primirii si verificarii produselor, costul produsului se va vira in contul desemnat de dvs in formularul de retur in termen de 14 zile lucratoare sau se va face refund pe cardul cu care s-a platit (in cazul in care achizitia s-a facut cu cardul bancar). Plata se va face doar pentru costul produsului, nu si pentru taxa de transport. Daca ati beneficiat de transport gratuit la achizitionarea produsului, se va retine o taxa de 20 ron pentru transport. Daca ati beneficiat de produse cadou sau oferte speciale, acestea trebuie sa fie inapoiate impreuna cu produsul pe care doriti sa il returnati. Nu se vor primi colete cu plata ramburs la noi.

  4. In cazul in care se doreste schimbarea produsului cu un alt produs, se va respecta pasul 1-returnarea intiala a produsului cumparat la adresa: Sibiu, str Corneliu Diaconovici nr 6, jud Sibiu, tel 0734437383 prin ce firma de curierat alegeti dvs si pe costul dvs. Dupa ce produsul ajunge la fima noastra, se va verifica produsul (sa fie nou, nepurtat, nepatat) si doar ulterior vom trimite noul produs catre dvs. Taxa de transport pentru trimiterea noului produs este 20 ron.

 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc la niciuna din elementele enumerate. Produsul returnat trebuie sa contina ambalajul original, sa fie nefolosit si cu eticheta, deasemenea sa fie ambalat suplimentar intr-o folie/punga pentru a nu fi lipite etichete de catre curier direct pe ambalajul produsului. Lipsa acestor elemente duce la refuzul rambursarii banilor.